ANUNTURI ANGAJARE – 28 IUNIE 2022

 Asistent Manager (click here )

Electriciani tablotieri (click here )

Inginer proiectant (click aici )

Inginer prelucrari mase plastice (click aici )

Cabinet Assembly Team Leader (click aici )

28 iunie 2022

CE CĂUTAM 

Deși calificările și specializarile necesare diferă în funcție de fiecare poziție, există câteva trăsături esențiale pentru o carieră de succes la INSTA .

O MINTE INOVATIVA ȘI DORINȚA DE A ÎNVĂȚA
Căutăm oameni care au o atitudine pozitivă, creative, care nu se tem de provocări, care sunt deschisi și receptivi la modalități noi de a face lucrurile și se pot adapta rapid la dorințele în schimbare ale consumatorilor.

OAMENI ȘI COMPETENȚE DIVERSE
Credem că diversitatea aduce în sine o contribuție largă la capacitatea companiei de a-și atinge obiectivele, și o încurajăm.

TALENT
Căutăm talente, nu doar competențe care se potrivesc cu rolurile și responsabilitățile poziției. Angajații noștri ideali sunt talentați, motivați și dornici să aibă succes.

ABILITATEA DE A COMUNICA
Pentru a fi un angajat al INSTA, trebuie să vă simțiți confortabil cu lucrul în echipă și cu relaționarea cu un portofoliu multicultural de clienți, furnizori și parteneri de afaceri.

Pentru a vă alătura echipei noastre, trebuie să fiți o persoană care poate traduce o viziune bine gândită în acțiune.

DORINTA DE A PERFORMA

Pentru echipa noastră, căutăm persoane care nu acceptă performanțe mediocre, ci au ca scop atingerea obiectivelor dificile, îmbunătățirea continuă și rezolvarea problemelor înainte ca acestea să se producă.

Dacă vă recunoașteți mai sus, atunci sunteți probabil pregătiți pentru provocarea noastră.

Asteptam cu nerabdare sa primim scrisoarea dumneavoastra de intentie si CV-ul pe adresa de email in atentia Rodica Vatasoiu (r.vatasoiu@insta-electric.ro) 

INSTA ELECTRIC S.A.  B-dul București 16A, RO-620144  Focșani, VN, România  T +40 237 215 300